همه رویاهای ما می توانند محقق شوند اگر ما شجاعت دنبال کردن آنها را داشته باشیم. من با شجاعت برای محقق شدن رویاهای خود جنگیدم و موفق شدم در زمینه پسته به ثروت برسم.
در ادامه این مطلب مراحل تولید این شیرینی لذیذ و پرطرفدار ایرانی را شرح داده و شما را با فنون و ترفندهای تولید یک شیرینی پسته خندان خوشمزه آشنا خواهیم کرد.
در تولید این شیرینی می بایست از تخم مرغ (سه عدد)، آرد (سه لیوان)، پودر شکر و روغن جامد (هر کدام یک لیوان)، یک قاشق چای خوری بکینگ پودر و یک چهارم قاشق چایخوری وانیل استفاده کنید.
همچنین می توانید برای مواد میانی به میزان لازم و متناسب با ذائقه خود از پودر پسته، هل، شیر عسلی و عسل نیز استفاده نمایید که معمولا مقدار مورد سلیقه شما با چند بار تهیه شیرینی برایتان معین خواهد شد.
پسته خندان قزوین یکی از مرغوب ترین آجیل های موجود در کشور است که قصد داریم درباره آن اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم.
آب و هوایی عالی قزوین برای تولید پسته سبب شده باغ های فراوانی برای کاشت نهال پسته در این استان احداث شود.
قزوین جزو مناطقی در کشور است که هر ساله به میزان قابل توجهی پسته درجه یک با ارزش غذایی بالا در آن تولید می شود.
از جمله محبوب ترین پسته های تولید شده در قزوین می توان به پسته خندان اشاره کرد که طرفداران بی شماری دارد و روز به روز به تعداد آن ها افزوده می شود.
پسته های خندان دارای دهانه پوسته باز هستند که با توجه به شکل ظاهری می توان آن ها را به راحتی و خیلی سریع شناسایی کرد.
باقلوای پسته خندان یکی از خوش طعم ترین انواع باقلواهاست که از مواد اولیه گوناگونی تولید می شود.
تخم مرغ، وانیل، پودر قند، کره، بکینگ پودر و آرد سفید مواد تشکیل دهنده خمیر باقلوا را تشکیل می دهند.
شیر عسلی، پودر پسته، بیسکوییت پتی بور پودر شده، پودر گردو، پودر قند و پودر هل نیز مواد میانی آن را به وجود می آورند.
تلفیق این مواد اولیه موجب تهیه محصولی بی نظیر به نام باقلوای پسته خندان می شود که می تواند لذت سپری کردن یک عصرانه با خانواده را برایتان دوچندان کند و همچنین انرژی بخش است.