شکست فرصتی است برای شروع دوباره، این بار هوشمندانه تر. من باپند گرفتن از مشکلات خود توانستم در زمینه پسته از خود تاجری قدرتمند بسازم و برای تعداد بسیاری زمینه اشتغال را ایجاد کنم.
پسته خندان قزوین به دلیل غلظت بالای فیبر، ماده غذایی بسیار سالمی برای روده است و به بهبود وضعیت آن کمک می کند.
پسته خندان قزوین علاوه بر اینکه سرشار از فیبر و چربی های سالم است، از آنتی اکسیدان ها و ترکیبات فنلی بهره می برد که این موارد برای کنترل قند خون مفید هستند.
رنگ سبز و بنفش پسته خندان قزوین حاصل وجود لوتئین و آنتوسیانین در ترکیب آن است و به دلیل داشتن مغز خوش رنگ در تزئینات شیرینی و غذاهای متنوع مورد استفاده قرار می گیرد.
وجود پروتئین موجود در پسته برای بینایی و سلامت پوست مفید است و می تواند از آسیب UV به پوست جلوگیری کند.
پسته خندان قزوین باید به صورت اصولی نگهداری شود تا ارزش غذایی و طعم خود را در طولانی مدت نیز حفظ کند.
باقلوای پسته خندان یکی از خوش طعم ترین انواع باقلواهاست که از مواد اولیه گوناگونی تولید می شود.
تخم مرغ، وانیل، پودر قند، کره، بکینگ پودر و آرد سفید مواد تشکیل دهنده خمیر باقلوا را تشکیل می دهند.
شیر عسلی، پودر پسته، بیسکوییت پتی بور پودر شده، پودر گردو، پودر قند و پودر هل نیز مواد میانی آن را به وجود می آورند.
تلفیق این مواد اولیه موجب تهیه محصولی بی نظیر به نام باقلوای پسته خندان می شود که می تواند لذت سپری کردن یک عصرانه با خانواده را برایتان دوچندان کند و همچنین انرژی بخش است.
در مرحله بعدی پودر شکر و وانیل را به مخلوط شیرینی پسته خندان اضافه کرده و حدود سه دقیقه با همزن برقی مخلوط را هم بزنید تا به صورت یکنواخت درآید.
در مرحله سوم نیاز است تا ابتدا روغن را به مخلوط اضافه کرده و حدود یک دقیقه هم بزنید، آنگاه بکینگ پودر و آرد را نیز اضافه کنید و فرآیند هم زدن را برای مدت سه دقیقه دیگر ادامه دهید.
در مرحله بعدی می بایست به خوبی مخلوط را با دست ورز داده و سپس اقدام به چانه گیری کنید، چانه هایی که با دست درست می کنید باید حدودا اندازه یک گردو باشند.
برای پختن شیرینی پسته خندان نیاز است تا چانه های آن را در قالب اندازه بادام روسی قرار داده و روی شعله گاز قرار دهید، پس از آن که یک سمت به خوبی پخته شد قالب را بچرخانید تا سمت دیگر نیز آماده شود.