یکی از انواع شکر، شکر قهوه ای می باشد که از نیشکر یا چغندر تولید می شود. قیمت شکر قهوه ای 900 گرمی با توجه به خواص فوق العاده ای که دارد، بسیار مناسب و ارزان می باشد. وجود شیره قند باعث رنگ قهوه ای این شکر شده است. شکر از مواد طبیعی است که افراد برای مصارف مختلف از جمله شربت، مربا، کیک، دسر و … از ان استفاده می کنند.
شکر سفید کالری بسیار بالایی دارد و به همین دلیل بسیاری از افراد به دنبال ماده جایگزین برای آن هستند پیشنهاد ما به ان ها استفاده از شکر قهوه ای است، چرا که کالری کمتری دارد و سرشار از کلسیم، پتاسیم و آهن است و به راحتی در مواد غذایی و دسر های خوشمزه ای که طرز تهیه آن در سایت آراد برندینگ آماده شده است قابل استفاده می باشد.
تفاوت شکر قهوه ای و شکر سفید در ساختار شیمیایی ان ها است، مراحل تصفیه نیشکر برای شکر قهوه ای انجام نمی شود و به طور مستقیم از نیشکر حاصل می شود و بعد از جوشاندن عصاره نیشکر و سرد شدن جوشانده، کریستال هایی به وجود می آید که شکر قهوه ای نامیده می شود. شکر قهوه ای نسبت به شکر سفید طعم خاصی دارد.
شکر یکی از مواد غذایی پر مصرف در سراسر جهان است و مردم برای شیرین کردن انواع غذاها از شکر استفاده می کنند، ولی امروزه به دلیل بیماریها و عوارض زیاد مصرف شکر مردم دنبال یک شیرین کننده ی طبیعی هستند که ما شکر قهوه ای را به شما توصیه می کنیم.
شکر قهوه ای یک شیرین کننده ی طبیعی و سالم است و از شیره ی اصلی نیشکر بدست می آید و دارایی طعم کاراملی می باشد فرق شکر سفید و قهوه ای در این است که شکر سفید برای سفید شدن نیاز به یک سری مواد شیمیایی افزودنی دارد ،ولی شکر قهوه ای رژیمی کاملا ارگانیک و طبیعی است و هیچ گونه مواد شیمیایی در بدست آمدن آن دخالت ندارد.
تولید شکر قهوهای ارگانیک: امروزه در سراسر کشور مردم رو به مصرف شکر قهوه ای آوردند و آن را جایگزین شکر سفید کردند تولید شکر قهوه ای ارگانیک بیشتر در کارخانه های استان خوزستان صورت گرفته است و این کارخانه ها شکر قهوه ای را به صورت های مختلف روشن و تیره و همچنین مرطوب و خشک تولید می کنند.
شکر قهوه ای به دلیل ارگانیک بودن دارای مواد معدنی و مغذی فراوانی است و سرشار از کلسیم ، آهن ، روی ، پتاسیم ، منیزیم و فسفر می باشدکسانی که دنبال مواد غذایی سالم و یا یک شیرین کننده ی طبیعی و سالم هستن بهترین گزینه و راه حل انتخاب شکر قهوه ای ارگانیک است.
محل تولید شکر قهوه ای ایرانی: مصرف محصولات غذایی ارگانیک و طبیعی برای انسان بسیار مفید است و به سلامت جسم و روح انسان بسیار کمک می کند شکر قهوه ای دارای طبعی گرم است و برای افرادی که سودایی هستند و یا از سردی بیش از حد رنج میبرند بسیار مفید است.
شکر قهوه ای حاوی منیزیم، کلسیم، پتاسیم، سدیم و ویتامین B است و وجود این مواد باعث شده است که قیمت شکر قهوه ای 900 گرمی از شکر سفید بیشتر باشد.
از مزیت های مهم شکر قهوه ای می توانیم به ظاهر زیبا، عطر و طعم دل انگیز اشاره کنیم. افراد می توانند برای تهیه شیرینی خشک، شکر قهوه ای را پودر کنند و آن را جایگزین پودر قند و شکر سفید کنند.
می توان شکر قهوه ای را ذوب کرد و برای تزئین بستنی و دسر آن را با خامه مخلوط و استفاده کرد. برای شکرک نزدن شکر می توان آن را با کمی اب و 2 قاشق آبلیمو طبیعی ترکیب کرد و کمی حرارت داد تا شکر کم کم آب شود.
شکر قهوه ای، انرژی را به سرعت به مغز و تمام بدن می رساند، چرا که به عنوان یک کربوهیدرات ساده شناسایی شده است ضمن اینکه با توجه به خواص بی نظیر آن قیمت شکر قهوه ای 900 گرمی بسیار مقرون به صرفه بوده و قابل تهیه می باشد.
این نوع شکر برای کم خونی موثر است و به خانم های باردار پیشنهاد می شود. در شکر قهوه ای مقدار زیادی پتاسیم وجود دارد که به آرامش عضلات رحم کمک می کند و باعث کاهش درد قاعدگی می شود.
شکر باعث از بین رفتن سلول های مرده پوست می شود و آن را تمیز و نرم می کند. شکر قهوه ای همانطور که پیش تر به ان اشاره کردیم دارای کالری کمتری است و به همین دلیل از چاقی پیشگیری می کند.
احساس ضعف با خوردن شکر قهوه ای از بین می رود و فرد انرژی به دست می اورد. در حفظ سلامتی و بهبود دستگاه گوارش موثر است. افرادی که از بیماری یبوست رنج می برند، می توانند آب جوشانده شده را همراه با برش زنجبیل و شکر قهوه ای میل کنند.